Scherpschieten Scherpschieten Scherpschieten Scherpschieten

Scherpschieten

Gezellig en toch competatief. Ga doelgericht aan de slag, haal uw jachtinstinct van stal, zet je ogen op scherp... kortom: kom ook scherpschieten bij Jump Outdoor.

Stel uw programma samen met n of meerdere scherpschiettechnieken en krijg een professionele maar natuurlijk ook gezellige workshop. Daarnaast is scherpschieten uitermate geschikt voor het aankleden van uw evenement, verjaardag of familiedag. Ongedwongen competatief!

Handboogschieten

Wie kent niet de verhalen van Robin Hood; de man die de ene pijl in tween splitste met de andere. Bent u ook zo benieuwd of u dat trucje kan evenaren?

Kruisboogschieten

Verbonden aan de kruisboog zijn uiteraard de naam Wilhelm Tell en Zwitserland. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Beleef n zelf het gevoel en kijk of ook u in deze geschiedenis naam kan maken.

Blaaspijpschieten

Een eeuwenoude techniek die ook nu nog veel wordt toegepast in de jungles van Zuid-Amerika. Test je longinhoud en zie in hoeverre het bloed van je voorouders nog door je aders stroomt.

Jump Outdoor is
onderdeel van:
  De Strandhoeve
  
Jump Outdoor is
aangesloten bij:
  Vebon   Recron