Scholengids Scholengids Scholengids Scholengids Scholengids

Scholengids

Arrangement voor het onderwijs: vanaf 20 personen

Leerlingen ervaren het schoolreisje en schoolkamp als spectaculair, onvergetelijk en avontuurlijk. Het versterkt de binding in de groep en biedt mogelijkheden tot oefenen van sociale vaardigheden. Partycentrum De Voorst, Recreatiepark De Voorst en Galerie De Voorst bieden u in samenwerking met Jump Outdoor een modulair scholenprogramma waar zowel kinderen als leerkrachten nog lang over zullen napraten!

Locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor één of meerdere dagen gevuld met leuke activiteiten, met of zonder overnachtingen, dan hebben wij wat u zoekt. Onze locatie is centraal gelegen in het land in het Voorsterbos, het oudste bos van Flevoland.

Activiteiten

De Scholengids biedt u veel verschillende modules zodat u zelf uw ideale schooluitje kan samenstellen. Hierbij heeft u de keuze uit outdoorprogramma's, maar ook uit creatieve workshops, zwembadbezoek of iets educatiefs. Ook kan uw schooluitje worden uitgebreid met catering en overnachting in tenten. Onze programma’s zijn er voor alle doelgroepen, van kleuters t/m het voortgezet onderwijs.

Meer informatie en beschikbaarheid

Wilt u de Scholengids ontvangen? Vul dan het formulier in op de contactpagina, dan krijgt zo snel mogelijk een informatiemap opgestuurd. Ook voor andere vragen over de activiteiten, beschikbaarheid en/of bezichtiging kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Jump Outdoor is
onderdeel van:
  De Strandhoeve
  
Jump Outdoor is
aangesloten bij:
  Vebon   Recron