Groepsterrein & Zwembad Scherpschieten Klootschieten Interactive Gaming

Nieuws

Paintball met Jump Outdoor

Toegevoegd op 14 augustus 2010

Nu bij Jump Outdoor, Paintball! Indoor en outdoor op onze eigen paintball locatie. Lees snel verder!

Tokkelen van de Oldehove in Leeuwarden

Toegevoegd op 19 mei 2010

Bekijk het filmpje van deze geweldige tokkel!
Naar het filmpje

Kerstkaart

2010: Een schot in de roos!

Toegevoegd op 15 december 2009

Het team van Jump Outdoor wenst u gezellige kerstdagen en een sportief nieuwjaar!

High Rope Parcours

Open Dag Natuurlijk Avontuur

Toegevoegd op 20 mei 2009

Ook dit jaar organiseert Jump Outdoor in samenwerking met Natuurmonumenten de Open Dag 'Natuurlijk Avontuur'. Beleef zelf hoe avontuurlijk de natuur kan zijn en kom op 2e Pinksterdag (1 juni) naar het dagrecreatieterrein in het Voorsterbos. Meer informatie hierover vind je in het persbericht; klik hiervoor op de link!
Persbericht Open Dag

Logo VVV

Niets dan lof voor nieuwe plek VVV

Toegevoegd op 27 april 2009

Aan superlatieven geen gebrek bij de officiŽle opening van het nieuwe VVV-kantoor, dat een grotere rol moet gaan vervullen dan alleen een infocentrum voor toeristen.
Artikel De Stentor

'Groeizaam weer' op eerste Groendag

Toegevoegd op 25 april 2009

De eerste editie van de Woonaccent Groendag, afgelopen zaterdag, trok veel publiek naar het centrum van Emmeloord. Na een wat aarzelend begin wisten velen in de loop van de middag de plantjesmarkt en ook de activiteiten op het Kettingplein te vinden.
Artikel Flevopost

Klimwand op Kettingplein tijdens Groendag

Toegevoegd op 25 april 2009

Tuinplanten, decoratiemateriaal, snijbloemen, schoeisel, tuinbenodigdheden. Wie daarnaar op zoek was, kon zaterdag terecht in centrum van Emmeloord. Ook Jump Outdoor stond op het Kettingplein met de mobiele klimwand
Artikel De Stentor

Poldertoren prachtig verlicht

Toegevoegd op 25 april 2009

De poldertoren in Emmeloord was zaterdagavond prachtig verlicht. Wethouder Leo Voorberg stelde de nieuwe aanschijnverlichting om 22.00 uur in werking. Vlak daarvoor liet beiaardier Anne Kroeze de klokken luiden met een passend muziekstuk. De afgelopen weken is hard gewerkt aan het aanbrengen van de nieuwe verlichting.
Artikel Flevopost

Doe- en Kijkdag trekt 8000 tot 10.000 mensen

Toegevoegd op 14 april 2009

De Doe- en Kijkdag bij Staatsbosbeheer trok gisteren naar schatting 8000 tot 10.000 bezoekers, mede door het mooie weer.
Artikel De Stentor

Weer voor het bos, dus naar de Doe- en Kijkdag

Toegevoegd op 14 april 2009

Staatsbosbeheer heeft weer alles uit de kast gehaald om mensen te vermaken. Vooral voor kinderen is er veel te doen. En te leren. "Het is fantastisch", zegt boswachter Harco Bergman. "Ik heb nog geen gestresst mens gezien. Voor ons is dit een groot succes. Ik ben helemaal gelukkig. Het is op zo'n dag altijd een beetje een concurrentiestrijd. Of de meubelboulevard of het bos. Bij mooi weer kiezen de mensen toch voor het bos."
Artikel De Stentor

8 ton voor Weerribben-Wieden

Bijna acht ton voor Weerribben-Wieden

Toegevoegd op 02 april 2009

De twee nationale parken in Overijssel, Weerribben-Wieden en Sallandse Heuvelrug, hebben hun bestedingenplannen voor 2009 aan Gedeputeerde Staten ter goedkeuring voorgelegd.
Artikel De Stentor

The Key

Nieuw zakelijk arrangement: The Key!

Toegevoegd op 17 maart 2009

Een nieuw arrangement gericht op samenwerken maar ook competitie. Wie vervult de sleutelrol? Vind u de sleutel naar het succes? Kijk verder!
Arrangementen

Jungle Survival

Nieuw kinderfeestje: Jungle Survival!

Toegevoegd op 13 maart 2009

Jump Outdoor heeft het aanbod in de kinderfeestjes vernieuwd! Naast het bestaande aanbod is er nu ook het 'Jungle Survival' kinderfeestje. Lees snel verder op de kinderfeestjes-pagina.
Kinderfeestjes pagina

Update website & nieuwe fotos

Toegevoegd op 05 maart 2009

De website is weer eens goed onder handen genomen. Kijk maar eens goed rond! Er zijn weer nieuwe activiteiten te vinden en er staan nieuwe foto's op de site. Nieuwsgierig? U kan natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

Instelling NP Weerribben-Wieden

OfficiŽle instelling Nationaal Park Weerribben-Wieden

Toegevoegd op 09 februari 2009

Na een aantal jaren hard werken was het dan zo ver. Maandag 9 februari stelde de Directeur-Generaal van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, mevrouw Anita Wouters, het Nationaal Park Weerribben-Wieden officieel in. Een prachtig natuurgebied waar ook Jump Outdoor vaak te vinden is.
Persbericht op website Nationaal Park Weerribben-Wieden

Alliantie aan basis van 'Zuyderzeerand'

Toegevoegd op 05 februari 2009

Er staat veel te gebeuren aan de onze kant van de Noordoostpolder. Een bestuurlijke alliantie moet een randmeer tussen de Noordoostpolder en Kop van Overijssel binnen bereik brengen.
Artikel De Stentor

De Strandhoeve breidt uit naar de overkant

Toegevoegd op 05 januari 2009

Jump Outdoor maakt deel uit van een groter collectief, namelijk: De Strandhoeve. En laat De Strandhoeve nou net nog in het nieuws geweest zijn... De Stentor heeft een artikel geschreven over de nieuw te bouwen groepsaccommodatie aan de Uiterdijkenweg. Meer weten? Klik op de link hieronder om naar de site van De Stentor te gaan.
Artikel De Stentor

Gelukkig nieuwjaar!

Een avontuurlijk 2009 gewenst!

Toegevoegd op 01 januari 2009

Het team van Jump Outdoor en De Strandhoeve wenst u een avontuurlijk & ontspannen 2009! We hopen u ook dit jaar graag als gast te mogen ontvangen of samen met u een geweldige activiteit uit te voeren.

RONOP wil breder draagvlak voor VVV in Noordoostpolder

Toegevoegd op 06 december 2008

De recreatie-ondernemers in de Noordoostpolder, verenigd in de RONOP, maken zich zorgen over de verhoging van de toeristenbelasting.
Artikel De Stentor

B&B en 'adventure' op randje van Steenwijkerland

Toegevoegd op 28 juli 2008

De Stentor heeft een uitgebreid artikel over De Strandhoeve geschreven; zowel over de 'adventure'-kant als de Bed&Breakfast. Volg de link voor het hele artikel.
Artikel De Stentor

Canadese Kano's

Te water met Jump Outdoor

Toegevoegd op 01 juli 2008

Nu bij Jump Outdoor, kanoŽn met 10 echte Canadese kano's. Mooie begeleide programma's langs de bekende en onbekende wateren of te huur.

Kielzog: ander klimaat in bos

Toegevoegd op 06 juni 2008

Een opvallende combinatie tussen cultuur en natuur: het Kielzog project in het Waterloopbos (Voorsterbos). Lees meer op de site van het project.
Website Kielzog

Jump Outdoor is
onderdeel van:
  De Strandhoeve
  
Jump Outdoor is
aangesloten bij:
  Vebon   Recron